Stichting Kermis Weebosch


Contactgegevens

Het doel van Stichting Kermis Weebosch is het verwerven van fondsen om de diverse activiteiten voor de inwoners van de Weebosch tijdens de jaarlijkse kermis te bevorderen.

U kunt ons bereiken via e-mail: info@kermisweebosch.nl.

We zoeken altijd enthousiaste vrijwilligers, die willen helpen om de kermis op de Weebosch te behouden!

Bank & KvK

Rabobank NL62RABO0187479569
KvK 61118664

Samenwerking

Activiteiten tijdens de kermis worden opgezet door vele vrijwilligers uit het dorp. Voor de wielerronde is een samenwerking aangegaan met andere comité's uit de gemeente Bergeijk. Ook de plaatselijke middenstand draagt (financieel) bij aan de activiteiten.

Route

De Weebosch maakt deel uit van de groenste gemeente van Europa: Bergeijk. De kermis staat midden in het centrum van het dorp, naast de Gerardus Majella kerk op het Charles de Backerplein. Volg de borden ter plaatse...

Vanuit Amsterdam: Richting Brabantse land via de A2, volg vanaf Eindhoven Antwerpen. Neem afslag Eersel op de A67 en rij vervolgens richting Postel (België). Vóór de grens linksaf!

Vanuit Maastricht: De kortste route loopt via Genk (BE), Hechtel Eksel (BE), Overpelt (BE) om vervolgens binnendoor naar Bergeijk te rijden. Vanaf daar de borden Weebosch volgen.

Vanuit Bergeijk: Via het fietspad aan de Weebosserweg!

Vanuit Luyksgestel: Ongeveer 10 minuten fietsen.

Vanuit Riethoven: Een half uurtje fietsen of een BOB meenemen.

Vanuit Westerhoven: Eén rechte weg: Een half uurtje trappen.